Dit is wanneer 'Spider-Man: No Way Home' online verschijnt

Dit is wanneer 'Spider-Man: No Way Home' online verschijnt

De bioscoopfilm die hopelijk vanaf zaterdag weer in Nederland te zien is.

Er zullen nog vele Nederlandse fans van Spider-Man en het Marvel Cinematic Universe zijn die de kaskraker Spider-Man: No Way Home nog niet in de bioscoop hebben gezien. Hier en daar zullen mensen uitwijken naar het buitenland of andere kanalen, maar de meeste wachten waarschijnlijk op 15 januari. Dan verschijnt de film namelijk weer in de bioscopen. Hopen we dan.

Nu is ook bekend wanneer de film, die al op $1,5 miljard wereldwijd staat, online beschikbaar komt via de Video on demand-release. Via Comicbook.com wordt duidelijk dat dit op 28 februari zal zijn.

De Amerikaanse On Demand-dienst heeft deze datum namelijk vrijgegeven op hun website. Naar verluidt zouden vanaf dan ook de 4K, Blu-ray en Dvd-versies besteld kunnen worden als pre-order.

Op welke streamingdienst?
Na de Video on demand-release en waarschijnlijk ook de fysieke uitgaven volgt de release op een streamingdienst. Het lijkt erop dat dit in Nederland op Netflix zal zijn. Ook Spider-Man: Homecoming en Spider-Man: far From Home staan in ons land regelmatig op Netflix.

Wat zeg jij? Huur of koop jij digitale films voor de prijs van zo'n twintig euro? Of wacht jij liever op de release op een streamingdienst of de fysieke uitgave?

NieuwsFilm

meest populair