Trailer 'Jackass Forever' wordt compleet gestoord met Johnny Knoxville en Steve-O

Trailer 'Jackass Forever' wordt compleet gestoord met Johnny Knoxville en Steve-O

Binnenkort verschijnt de zoveelste Jackass op het witte doek.

Alweer ruim 20 jaar zijn de mannen van Jackass actief. De afgelopen jaren leek het wat stiller rond de groep die dol is op mallote stunts en pranks. Binnenkort is het tijd voor hun "forever"-film.

Bekende namen in de reeks en ook Jackass Forever zijn Johnny Knoxville, Steve-O, Jason "Wee Man" Acuña, Chris Pontius en Dave England. Voor sommigen is het nog een wonder dat ze leven na de vele halsbrekende kapriolen.

Nieuwe trailer voor Jackass Forever
De nieuwe Jackass van Paramount Pictures draait vanaf 17 februari a.s. in de Nederlandse bioscoop. Hieronder zie de nieuwe trailer voor de zesde film en de eerste sinds Jackass Presents: Bad Grandpa uit 2013.



De synopsis voor Jackass Forever: Weer samen zijn met je beste vrienden, dat is net zo mooi als een perfect uitgevoerde trap in de ballen. De jongens van Jackass keren terug met opnieuw een hele lading hilarische, extreme, absurde en vaak levensgevaarlijke stunts. Hierbij krijgen zij hulp van een aantal interessante nieuwkomers. In Jackass Forever gaan Johnny en het team nog verder dan ooit.

NieuwsFilm

meest populair