'Avengers: Endgame' blijkt nog een plotgat rond Star-Lord te bevatten

'Avengers: Endgame' blijkt nog een plotgat rond Star-Lord te bevatten

De eindstrijd maakt er toch iets anders van.

De eindstrijd in Avengers: Endgame blijkt een plotgat te bevatten rond Star-Lord. Hoewel de film inmiddels meer twee jaar geleden in de bioscoop draaide, houdt 'ie fans nog altijd bezig.

Fans blijven in het kader van het herbekijken ook nieuwe plotgaten te vinden. Een nieuwe die ze gevonden hebben, heeft te maken met het bijzonder epische gevecht dat je helemaal aan het einde van de film ziet, waarbij heel wat Avengers en de Guardians of the Galaxy het samen opnemen tegen Thanos en z'n grote legers.

Een nieuw plotgat
Op Reddit meldt een gebruiker met de naam meesa_lukai dat je tegen het einde Peter Quill ziet vliegen. Hij vliegt alleen met behulp van kleine raketten in zijn schoenen.

Het is maar een klein detail, maar hoe kan Star-Lord vliegen met zo weinig aandrijfingskracht en ook nog eens volledig horizontaal? Wellicht vergaten de VFX-artists om de jetpack toe te voegen? Dat lijkt een klein plotgat te zijn in de film!

Check hier de foto en het bericht op Reddit.

Het is niet het enige foutje dat gevonden is. Zo is er een moment in de film waarin Spider-Mans hand hangt boven de schouder van Valkyrie en hij haar dus niet echt vasthoudt. En zie je dat Pepper Potts op een gegeven moment aan het schieten is, maar zie je haar dus niet vuren op daadwerkelijke tegenstanders.

NieuwsFilm

meest populair