Deze zeer expliciete film blijkt enorm populair op Netflix

Nymphomaniac scoort enorm!

Lars von Trier heeft zijn carrière gebouwd op provocatieve films. Zo erg dat het bijna een verrassing zou zijn als 'ie nu een film uitbrengt die niet controversieel blijkt te liggen.

De filmmaker verlegt vaak de grenzen van wat je kan verwachten van een mainstream film. ZIjn tweedelige erotische odyssee Nymphomaniac is daar een perfect voorbeeld van. De film volgt een vrouw die zichzelf de diagnose geeft en neemt het publiek mee in haar seksuele uitspattingen.

Grote hit op Netflix
Nymphomaniac is een verhaal in acht hoofdstukken, die verteld worden over twee volumes. Het geheel neemt maar liefst 325 expliciete minuten in beslag.

Volgens Flix Patrol is Vol. 1 van Nymphomaniac enorm populair op Netflix. Zo erg dat de film in maar liefst zeven landen in de top tien meest bekeken films is beland,.

Oorspronkelijk kreeg Nymphomaniac een NC-17 rating van de MPAA in de Verenigde Staten. Voor de regisseur was dat genoeg reden om helemaal los te gaan, waarmee de film uiteindelijk 'unrated' naar de bioscoop ging.

De eerste film leverde 13 miljoen dollar op aan de box office. Het tweede deel was goed voor bijna 5 miljoen dollar. Daarmee was 't al een succes, want beide delen kostten gezamenlijk 4,5 miljoen dollar om te maken. En nu vindt de eerste film dus nieuw succes op Netflix.

NieuwsFilm

meest populair