Emma Watson zou in de toekomst zo terugkeren voor nog een 'Harry Potter'-reünie

Emma Watson zou in de toekomst zo terugkeren voor nog een 'Harry Potter'-reünie

Over weer een jaar of twintig...

Eerder deze maand markeerde de HBO Max-special Harry Potter: Return to Hogwarts de 20e verjaardag van de allereerste film.

De special, waar fans reikhalzend naar uitkijken, bracht de cast en crew van de iconische films samen voor een 'trip down memory lane'.

En het klinkt alsof de deur openstaat voor het kerntrio Daniel Radcliffe (Harry Potter), Rupert Grint (Ron Wezmel) en Emma Watson (Hermelien Griffel) om in de toekomst weer eens gezellig samen te komen.

Golven van aandacht
Watson vertelde tegenover Variety dat de reünie haar en haar medespelers een kans gaf om te herenigen, iets wat normaal zeldzaam is voor hen, en dat ze dat over een volgende 20 jaar wel weer ziet zitten:

"We haten alledrie WhatsApp en mobiele telefoons in het algemeen. Eigenlijk proberen we echt zoveel mogelijk uit de buurt van elektronica te blijven, dus dat helpt niet voor een enorme hoeveelheid contact heen en weer. We hebben geen groepschat, maar spreken individueel af. Rupert stuurt me af en toe foto's van zijn dochter. Daniel en ik proberen over het algemeen elkaars zenuwen te kalmeren en vooral uit de schijnwerpers te blijven, dus het was fijn om te weten dat we elkaars steun hadden".

NieuwsFilm

meest populair