Hollywoodkoppel Jason Momoa en Lisa Bonet na meer dan 15 jaar uit elkaar

Maar wel in goed overleg...

FilmTotaal 13 January 2022 07:53 in Celebrity
In een verrassende aankondiging op sociale media hebben acteur Jason Momoa (42) en actrice Lisa Bonet (54) onverwachts aangekondigd dat ze na ruim 4 jaar huwelijk gaan scheiden.

De oorzaak van de breuk is gelukkig geen ruzie of wrok, zo valt te lezen in het complete bericht hieronder. Ter afsluiting staan er vervolgens nog enkele foto's bij, waarop het stel echter zelf niet te zien is.


De geliefden waren echte fan darlings
Momoa en Bonet begonnen al met hun relatie in 2005, maar ze waren pas officieel getrouwd vanaf 2017. Het paar heeft samen twee kinderen. Dochter Lola uit 2007 en zoon Nakoa-Wolf uit 2008.

Het huwelijk werd in het geheim uitgevoerd, maar lekte toch uit naar de pers, waarna Momoa een zoekjacht begon naar de dader opende die hij tot op de dag van vandaag nog niet gevonden heeft.

Momenteel gooit hij ogen als Aquaman in het DCEU. Bonet kreeg naam dankzij het spelen van Denise Huxtable in The Cosby Show, maar werd ook bekend door haar eerdere huwelijk met zanger Lenny Kravitz waarmee ze in 1988 haar eerste kind kreeg, actrice Zoë Kravitz.

NieuwsFilm

meest populair