Gerucht: Marvel begint zoektocht naar perfecte acteurs 'Fantastic Four'

Gerucht: Marvel begint zoektocht naar perfecte acteurs 'Fantastic Four'

Marvels eerste superheldenfamilie komt opnieuw naar het witte doek.

Marvel zou zijn begonnen met het casten van de vier hoofdrolspelers voor zijn langverwachte film Fantastic Four. Dat meldt primeurtjesjager MyTimeToShineHello, die het vaker bij het rechte eind heeft gehad, op Twitter.

Achter de schermen is Marvel volop bezig met de voorbereidingen van zijn eerste Fantastic Four-film, die Spider-Man-regisseur Jon Watts voor de studio mag gaan maken.

Hoewel het is niet bekend wanneer de opnames beginnen, is het aannemelijk dat de makers al wel begonnen zijn met het zoeken naar de perfecte acteurs.

Volgens MyTimeToShineHello, die eerder een hoop juiste informatie over Spider-Man: No Way Home wist te delen, is dat nu inderdaad het geval.



Het gaat dan hoogstwaarschijnlijk om de rollen van Reed Richards (Mr. Fantastic), Sue Storm (Invisible Woman), Johnny Storm (Human Torch) en Ben Grimm (The Thing).

Fancasting
Twee namen die door fans vaak worden genoemd voor Reed Richards en Sue Storm zijn John Krasinski en Emily Blunt. Deze sterren zijn immers getrouwd en zouden daarmee perfect zijn om Marvels eerste familie naar het witte doek te brengen.

Blunt heeft echter meermaals aangegeven weinig interesse te hebben in een superheldenrol.

NieuwsFilm

meest populair