Javier Bardem wil nog steeds graag 'Frankenstein' spelen in de gefaalde Dark Universe

Javier Bardem wil nog steeds graag 'Frankenstein' spelen in de gefaalde Dark Universe

Hij weet wel niet of het er nog van gaat komen.

Eerder vandaag verscheen er al een artikel over Javier Bardem, toen hij zich uitliet over Dune: Part Two, en nu is het weer raak. De met een Oscar bekroonde acteur heeft zijn zinnen namelijk gezet op het spelen van Frankenstein's monster.

Bardem werd enkele jaren geleden al gelinkt aan de rol, toen studio Universal grote plannen had met hun Dark Universe. Hun eerste film, The Mummy met o.a. Tom Cruise, werd echter erg slecht onthaald waardoor het Dark Universe eigenlijk al meteen tot een einde kwam.

Interesse
Bardem heeft echter nog steeds interesse in het spelen van het legendarische filmmonster. Ondanks het feit dat hij er niks meer over heeft gehoord, houdt hij nog steeds hoop. Tijdens een recent interview laat hij zich erover uit.

"Ik heb er de looks en het hoofd voor" begint Bardem. "Helaas stortte het monsteruniversum meteen in en ik heb er sindsdien niks meer over gehoord. Ik weet dus niet wat de plannen zijn. Persoonlijk zou ik het nog steeds geweldig vinden om Frankenstein te mogen spelen, of het nu gaat om de dokter of het monster".

Beide rollen
De acteur zou er niets op tegen hebben om beide rollen voor zijn rekening te nemen: "Ze zijn als het ware een en hetzelfde wezen. Ik zou het erg interessant vinden, maar ik weet niet of het er nog van gaat komen. En mocht de film uiteindelijk wel gemaakt worden, is het nog niet eens zeker dat ik Frankenstein speel..."

"Misschien gaan ze wel voor iemand anders, maar als ze dat doen hoop ik dat het Josh Brolin wordt. Hij heeft net zoals ik een goede kop voor de rol" grapt hij over zijn Dune-collega. Hopen jullie dat het er nog van komt?

NieuwsFilm

meest populair