Deze 'Star Wars: Knights of Ren'-trailer ziet er bijna te goed uit om nep te zijn

Star Wars: Knights of Ren willen we nu al zien!

Jim Pedd 14 January 2022 07:51 in Video
Wat lijkt op de trailer voor een Star Wars-film of televisieserie over de Knights of Ren is opgedoken. Fans hebben het er moeilijk mee: is het echt?

De beelden zijn bijzonder knap gemaakt. Je ziet een lid van de Knights of Ren die uit een TIE Fighter springt en met zijn lichtzwaard een X-Wing vernielt. De titel van het project zou Knights of Ren: A Star Wars Story zijn, wat dezelfde subtitel is die gebruikt werd voor de Star Wars-anthologiefilms, waarvan je eigenlijk alleen Solo en Rogue One zag. Hoe dan ook vinden fans het moeilijk om te zeggen of dit nou echt of nep was.

Star Wars: Knights of Ren
The Knights of Ren debuteerden in The Force Awakens in een stel visioenen. Pas in The Rise of Skywalker hadden ze echt een rol.

Hoewel heel wat fans enorm benieuwd waren naar het idee van de Knights of Ren, werden ze als gezichtsloze, naamloze handlangers wel erg gemakkelijk afgemaakt door Ben Solo. Dat zorgde voor wat zuur onder de fans.

Gelukkig was er al The Rise of Kylo Ren, een comic, die de vorige leider van de groep introduceerde: Ren. Hieronder de behoorlijk gave trailer:En hieronder reacties van fans:3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Jaws

Avatar

great come on starwars

SteefL

Avatar

Knights of Ren... Niks anders dan overhypte beeldvulling zonder inhoud joh, niks meer mee doen met die lui.

NieuwsFilm

meest populair