De volgende Marvel Studios-serie is mogelijk onthuld en komt er sneller dan je denkt!

Moon Knight moet snel te zien zijn.

Jim Pedd 15 januari 2022 20:30 in Algemeen
Mogelijk weten we wanneer het volgende project van Marvel Studios op Disney+ te zien zal zijn. Het verhaal gaat dat de serie Moon Knight de volgende is en dat deze op 30 maart zijn debuut maakt op Disney+.

Het gerucht is de wereld ingeholpen via de site OneTakeNews. De site That Hashtag Show steunt dat bericht, waarmee het erop begint te lijken dat we inderdaad mogelijk weten wanneer Moon Knight te zien is. Het zou natuurlijk ook kunnen betekenen dat Moon Knight deze maand nog een trailer krijgt.

Moon Knight op Disney+
Disney+ is net een paar weken klaar met zijn vorige Marvel Studios-serie, namelijk Hawkeye, en nu kijken fans dus vooruit naar de volgende release. Volgens That Hashtag Show is het de bedoeling dat na Moon Knight de serie She-Hulk volgt in mei. Dan zou in augustus of september Ms. Marvel te zien moeten zijn.

We weten nog altijd relatief weinig over Moon Knight. De serie zou ook rollen hebben voor de Hulk en Sharon Carter, maar of dat zo is weten we niet zeker.

Wel is zeker dat de show geregisseerd is door Mohamed Diab, Justin Benson en Aaron Moorhead. Verder was Jeremy Slater de showrunner en leidde hij het schrijversteam van de serie Moon Knight.

Plotdetails worden verder geheim gehouden, al is het vermoeden dat Moon Knight heel nauw de comics gaat volgen. Marc Spector van acteur Oscar Isaac zie je dan als de huurling die heel wat alter ego's heeft omdat 'ie lijdt aan een meervoudige persoonlijkheidsstoornis. Hij krijgt superkrachten van de Egyptische maangod Khonshu.

NieuwsFilm