3 keigoede scifi-films die nu gewoon op Netflix staan

Films voor op de bank tijdens weer een stille avond.

Bram de Groot 15 januari 2022 20:30 in Netflix
Op Netflix vind je veel scifi-films. Niet al deze films zijn even goed, maar onderstaande drie scifi-films zijn zeker even de moeite waard. Heb je ze nog niet gezien? Zet ze dan op je watchlist!

Upgrade

Regie: Leigh Whannell | Hoofdrollen: Logan Marshall-Green, Betty Gabriel, Harrison Gilbertson, Christopher Kirby, Benedict Hardie, Linda Cropper, Sachin Joab, Clayton Jacobson | Kijk nu op NetflixGrey Trace en zijn vrouw worden beroofd door een stel criminelen, op zeer gewelddadige wijze. Zijn vrouw wordt vermoord tijdens deze brute en dodelijke beroving en hijzelf raakt verlamd. Dus zint hij op wraak, maar kan niets doen. Dan wordt hij benaderd door een uitvinder die tevens miljardair is, die beschikt over een experimenteel genezingsproces waarbij zijn Grey's lichaam meteen een 'upgrade' krijgt. De miljardair biedt hem die genezing aan, een kunstmatig intelligent implantaat genaamd STEM, waardoor Grey fysieke vermogens krijgt die hij nooit eerder heeft ervaren. En de mogelijkheid om zich te wreken op de moordenaars van vrouw, die hem voor dood achterlieten.

Code 8

Regie: Jeff Chan  | Hoofdrollen: Robbie Amell, Stephen Amell, Sung Kang, Kari Matchett, Greg Bryk, Aaron Abrams | Kijk nu op NetflixIn de toekomst heeft vier procent van de wereldbevolking bovennatuurlijke krachten. Deze personen worden echter niet als helden gezien, maar leven in armoede en worden zorgvuldig bewaakt door de overheid. Connor Reed is één van hen, en kan nauwelijks de medische kosten voor zijn moeder betalen. Hij wordt door ene Garrett aangesproken om een centje bij te verdienen in de criminele onderwereld.

Annihilation

Regie: Alex Garland | Hoofdrollen: Natalie Portman, Oscar Isaac, Tessa Thompson, Jennifer Jason Leigh, Benedict Wong, Tuva Novotny, Sonoya Mizuno, Bern Collaco, Gina Rodriguez | Kijk nu op NetflixGaat over vier vrouwen: een bioloog, een antropoloog, een psycholoog en een surveillant, die op een expeditie gaan naar Area X. Het betreft de twaalfde expeditie naar dit onbewoonde en verlaten gebied, waar de natuur de baas is.

NieuwsFilm