Denzel Washington had een vreemde 'Tenet'-screening in het huis van Christopher Nolan

Dat was even omschakelen.

Jim Pedd 16 januari 2022 07:02 in Algemeen
Denzel Washington keek naar Tenet in het huis van regisseur Christopher Nolan en omschrijft het als een "vreemde" ervaring.

De sci-fi blockbuster werd tegen het einde van de zomer van 2020 uitgebracht in de bioscoop. Regisseur Nolan hoopte zo het publiek weer terug de bioscoop in te lokken, maar de film deed het lang niet zo goed als gehoopt werd. Ook speelde dat een rol in het besluit van Warner Bros. om al zijn films van 2021 direct op HBO Max en in de bioscoop uit te brengen.

Tenet-screening
Acteur John David Washington, de zoon van Denzel Washington, speelt de rol van Protagonist, een geheim agent die betrokken raakt bij een samenzwering die een wereld eindigende oorlog moet voorkomen.

Denzel Washington onthulde in een interview dat hij Tenet zag in de bioscoop in het huis van Nolan. Dat zorgde voor een vreemde ervaring.

"Het was echt vreemd allemaal. We gingen naar het huis van Chris en bekeken de film in zijn bioscoop. Dus ik zat daar en keek in het huis van Christopher Nolan naar mijn zoon die de hoofdrol had in een Christopher Nolan-film. Je begrijpt vast dat er veel aan de hand was. Ik keek naar mijn zoon en dacht: 'Hij klinkt als mij'. En 'natuurlijk klinkt hij naar jou, sukkel, hij is...' je begrijpt wel dat ik zoveel dingen ervaarde toen. Als vader."

NieuwsFilm