'The Suicide Squad' maakt floppen in de bioscoop meer dan goed

James Gunn vertelt dat 't goed ging op HBO Max.

Jim Pedd 17 januari 2022 07:25 in Algemeen
Volgens regisseur James Gunn is The Suicide Squad de best presterende DC-film op streaming. De film bestond grotendeels uit een heel nieuw team van DC-schurken met een geheime missie.

We zien hoe onder meer Harley Quinn, Bloodsport, King Shark, Peacemaker en Colonel Rick Flag op missie gaan op de eilandnatie Corto Maltese. Daar moeten ze een geheim CIA-project vernietigen voordat de wereld daarover hoort.

The Suicide Squad flopte
De film The Suicide Squad werd tegelijk in de bioscopen en op HBO Max uitgebracht op 6 augustus 2021. Helaas deed de film het helemaal niet goed.

The Suicide Squad bleek namelijk een flop met een budget van 185 miljoen dollar en wereldwijde box office van slechts 167 miljoen dollar. Een tegenvaller, maar blijkbaar heeft de film het op HBO Max helemaal goed gemaakt.

Een fan tweette namelijk te hopen dat The Suicide Squad een groot publiek vindt op HBO Max. Daar reageerde James Gunn op: "The Suicide Squad is al het grootste DC-project ooit op streaming & HBO Max".

Cijfers heeft hij niet genoemd, maar het is mooi nieuws en waarschijnlijk betekent het dat de film de flop aan de wereldwijde box office goed heeft kunnen maken. Hieronder het bericht van Gunn:NieuwsFilm