Waarom Bradley Cooper nu voor het eerst zijn geslachtsdeel laat zien op beeld

Waarom Bradley Cooper nu voor het eerst zijn geslachtsdeel laat zien op beeld

De acteur twijfelde voor 'Nightmare Alley' geen moment om al zijn kleren uit te trekken.

In Nightmare Alley van Guillermo del Toro trekt Bradley Cooper voor het eerst al zijn kleren uit op beeld. De acteur blijkt geen moment spijt te hebben gehad van zijn inmiddels veelbesproken naaktscène. Dat vertelt hij in het programma The Business op KCRW Radio.

In Nightmare Alley heeft Cooper een seksscène met zijn tegenspeelster Toni Collette. De twee bedrijven de liefde in bad en in die scène is ook Coopers 'Mini Cooper' even zichtbaar.

"Ik herinner me dat ik het script voor het eerst las en dacht dat mijn personage als een foetus op sterk water in die badkuip is en dat het maar een verhaal is", vertelt hij in het radio-interview. "Ik moest dit gewoon van mezelf doen".

Cooper vervolgt: "Die draaidag staat me nog goed bij. Ik stond zes uur lang naakt voor iedereen op de set. Het was ook de eerste draaidag van Toni. Ja, het was allemaal best wel heftig".

De Hollywoodster twijfelde naar eigen zeggen geen moment of hij wel volledig naakt in beeld wilde verschijnen. "Die scène had absoluut een plaats in het verhaal en was dus gerechtvaardigd".

NieuwsFilm

meest populair