Geïrriteerde Jonah Hill: "Nee, ik heb geen ruzie met Baby Yoda"

Geïrriteerde Jonah Hill: "Nee, ik heb geen ruzie met Baby Yoda"

De acteur heeft genoeg van de media die alles verzinnen.

Jonah Hill werkte recentelijk opnieuw samen met Leonardo DiCaprio namelijk aan de Netflix-film Don't Look Up. Laatstgenoemde probeerde Hill de populaire Star Wars serie The Mandalorian te laten zien, maar hier vond hij niks aan, tot de verbazing van velen.

Zo zei Hill onlangs dat hij Baby Yoda leuk vond, maar de reeks hem verder niet interesseerde. Diverse filmwebsites hadden hier het nodige over te zeggen, maar de acteur laat nu ook van zich horen.

Reactie
Volgens Hill probeert de media, en in het bijzonder de entertainmentnieuwssite Variety, nu 'een ruzie' tussen Baby Yoda en de acteur uit de duim te zuigen. Hill bijt nu op grappige wijze van zich af.

Zo begint Hill: "Lol, is er echt niks minder dan de media? Ze proberen letterlijk een ruzie tussen mij en Baby Yoda te verzinnen".

Goede vrienden
"Maar ik zal jullie allemaal even gerust stellen" gaat hij verder. "Baby Yoda en ik zijn goede vrienden en we sms'en elkaar minstens één keer per week".

"We zijn misschien dan wel niet het soort vrienden die elkaar elke dag sms'en en ik geef toe dat de coronacrisis onze vriendschap niet heeft geholpen, maar we hebben geen ruzie. Meer ga ik er niet over zeggen. Respecteer nu alsjeblieft onze privacy".

Bekijk zijn volledige bericht hieronder.



NieuwsFilm

meest populair