Ray Fisher (Cyborg) haalt uit naar 'Justice League'-regisseur Joss Whedon

De acteur maakt Whedon belachelijk naar zijn statement.

Wouter Drummen 19 januari 2022 10:38 in Algemeen
Gisteren kwam er nog een artikel op FilmTotaal langs i.v.m. de ruzie tussen regisseur Joss Whedon en acteur Ray Fisher. Laatstgenoemde beschuldigde Whedon van misbruik en racisme, maar na een maandenlange stilte beet de filmmaker gisteren dan eindelijk hard van zich af. Nu laat ook weer Fisher van zich horen.

Fisher was natuurlijk als Cyborg te zien in het DCEU. De acteur kon het goed vinden met de oorspronkelijke regisseur, Zack Snyder, maar hij werd tijdens het project vervangen door Whedon. Helaas was het resultaat niet geweldig, maar er wordt nog steeds veel gesproken over het 'wangedrag' van Whedon. Hij ontkent dit zelf, maar Fisher zegt de waarheid te weten.

Reactie
Nadat Whedon uithaalde naar Fisher, duurde het niet lang voordat de acteur weer met een antwoord kwam, waarin staat: "Joss Whedon had bijna 2 jaar de tijd om met een geloofwaardig verhaal te komen. Hij heeft waarschijnlijk tientallen, misschien wel honderden, duizenden euro's uitgegeven aan public relations, crisisbeheersing en coaching".

"En zijn antwoord is dan vervolgens: 'Niemand begrijpt mij/ze zitten allemaal achter mij aan-mijn moeder is sexy?" Bekijk het bericht, dat Fisher deelde op zijn Twitter-pagina, hieronder.De kans is groot dat het hier niet bij zal blijven...

NieuwsFilm