Sony drukt keihard het gaspedaal in betreffende 'Kraven The Hunter'

Sony drukt keihard het gaspedaal in betreffende 'Kraven The Hunter'

Over een jaar moet de film al verschijnen...

Sony's nieuwste film Kraven The Hunter in hun zelfstandige Spider-Man-universum zal naar verwachting in januari 2023 verschijnen en dat betekent dat de opnames snel moeten beginnen.

Dit is dan ook precies waar de studio vaart achter zet. Naar Kraven the Hunter werd de afgelopen tijd al meerdere keren verwezen en nu krijgt hij zijn eigen solo-film in het kielzog van Morbius en Venom.

Met Aaron Taylor-Johnson in de titelrol, moeten de camera's de komende maanden gaan draaien, zodat er genoeg tijd overblijft voor eventuele noodzakelijke re-shoots en nabewerkingen, wat gebruikelijk is.

Geliefd onder fans
Kraven The Hunter is in de strips het best bekend als een huurling die meedogenloos achter Spider-Man en andere personages aanjaagt.

Daarom is het logisch dat er een Spider-Man voorkomt in elke film waarin Kraven voorkomt. Hij was oorspronkelijk gepland als grote schurk van No Way Home, maar die plannen veranderden en de Marvel-blockbuster werd een heel andere film dan eerst werd verwacht.

Het zal waarschijnlijk niet lang meer duren voordat er meerdere details naar buiten komen over het verhaal of andere aanvullende castleden.

NieuwsFilm

meest populair