Lady Gaga en Salma Hayek over hun geknipte 'House of Gucci'-seksscènes

De actrices hopen dat deze later alsnog te zien zullen zijn.

Wouter Drummen 20 januari 2022 22:30 in Algemeen
Lady Gaga en Salma Hayek waren eind vorig jaar samen te zien in Ridley Scotts House of Gucci. Tijdens een recent interview lieten beide actrices zich uit over enkele scenes met hun personages, die helaas verwijderd werden. Gaga en Hayek hopen dan ook dat deze later alsnog vrijgegeven worden. Attentie, SPOILERS volgen!

Zo zegt Gaga: "We hadden een heerlijke relatie. Ik vind het dan ook echt jammer dat de kijkers niet alle scenes te zien hebben gekregen. Er is namelijk een heel andere kant van het verhaal dat jullie niet hebben gezien, waarin Pina en ik een seksuele relatie krijgen."

Verhaal
Patriaza Reggiani wordt gespeeld door Lady Gaga, terwijl Salma Hayek in de huid kruipt van Pina Auriemma. Deze personages ontwikkelen een speciale band en er werden zelfs de nodige seksscènes met de twee opgenomen, maar deze werden uit de film gehaald. Lady Gaga denkt dat we ze misschien nog later te zien krijgen.

"Wie weet wordt het ooit nog wel vrijgegeven met de director's cut. Ridley Scott stond ons toe om deze kant op te gaan. Ik kan me nog goed herinneren dat we hem vroegen dat het na de dood van (Adam Drivers) Maurizio dus nogal 'spannend werd tussen de dames, maar de scenes hebben de film niet gehaald. Misschien komt het er ooit nog wel van!"

Bekijk het fragment hieronder.NieuwsFilm