Schurk Firefly steekt alles in de hens op setbeelden 'Batgirl'

Hij doet zijn naam dus eer aan.

Jeffrey Kouters 20 januari 2022 16:29 in Video
De DC-schurk Firefly heeft de boel in lichterlaaie gezet op nieuwe setbeelden van de superheldenfilm Batgirl en lijkt daar nog behoorlijk trots op te zijn ook.


In haar eerste solofilm moet Barbara Gordon (gespeeld door Leslie Grace) het onder meer opnemen tegen de knettergekke pyromaan Garfield Lynns alias Firefly.

Warner Bros. heeft een grote naam weten te strikken voor die schurkenrol: Brendan Fraser (The Mummy). In een nieuwe setvideo zien we hem voor het eerst in actie.

Te zien is hoe Firefly rustig uit een brandend gebouw loopt en even rustig omdraait om naar 'zijn werk' te kijken. Hij draagt (nog) geen kostuum. De opnames vinden plaats in Glasgow, Schotland.Meer over deze film
Deze superheldenprent van het Belgische regieduo Adil El Arbi en Bilal Fallah wordt exclusief gemaakt voor HBO Max. Deze streamingdienst is nog niet actief in Nederland. Het is gelukkig de bedoeling dat deze later dit jaar wordt gelanceerd. Dat bekent dus dat Batgirl hoogstwaarschijnlijk de bioscoopzalen over zal slaan.

NieuwsFilm