Keert Killmonger terug in het MCU? Michael B. Jordan geeft antwoord

Michael B. Jordan over de mogelijke terugkeer van z'n schurk.

Jim Pedd 21 januari 2022 06:19 in Algemeen
Michael B. Jordan gaat wederom in op de mogelijkheid of zijn Marvel-schurk Killmonger terug kan keren in het Marvel Cinematic Universe. De acteur was in die rol te zien in 2018, in Black Panther.

Daarin zag je Jordan als Erik Stevens, a.k.a. Killmonger, de antagonist en vervreemde neef van T'Challa. Waar laatstgenoemde opgroeide als kroonprins, was Erik iemand die na de dood van zijn vader door toedoen van King T'Chaka opgroeide in de Oakland-projects. Geen fijne jeugd en dus besloot hij uiteindelijk naar Wakanda te reizen en voor de troon te gaan.

Dood, maar echt?
Hoewel je aan het einde van Black Panther ziet dat Killmonger om het leven komt, hopen fans op een live-action terugkeer van deze bijzonder sterke MCU-schurk.

Tijdens een interview met MTV News ging acteur Jordan in de mogelijkheid van een terugkeer van Killmonger. Hij uitte zijn voorliefde voor het personage en vertelde dat hij geen idee heeft hoe de plannen aan Marvel Studios eruit zien.

Het verhaal van Jordan:

"Ik denk dat het een personage is in een wereld waar ik enorm van houd. Dus wie weet? Maar we weten allemaal niet hoe het bij Marvel eraan toe gaat in de toekomst, dus wie weet wat men gepland heeft."

NieuwsFilm