Ridley Scotts volgende film krijgt een nieuwe titel!

We gaan niet meer kijken naar Kitbag.

Jim Pedd 21 januari 2022 06:40 in Algemeen
De hoog geanticipeerde film over Napoleon Bonaparte en Keizerin Josephine van regisseur Ridley Scott heeft een nieuwe titel gekregen. De film zou Kitbag heten, maar gaat nu door het leven als Napoleon.

De opnamen van de dure film van Apple TV+ zijn recent van start gegaan in het gebied van Oxfordshire in Engeland. De titelrol wordt vertolkt door Joaquin Phoenix. Naast hem zie je Vanessa Kirby die enkele weken geleden werd gecast als de vrouw van Bonaparte, Joséphine.

Napoleon
Deadline meldt dat de titel gewijzigd is. Die was dus Kitbag, wat verwijst naar een gezegde: 'There is a general's staff hidden in every soldier's kitbag".

Het nieuws over een nieuwe titel komt nadat de baas van Scott Free Productions, Kevin Walsh, vertrokken is en een transitie maakt naar Apple TV+ om films en series te produceren. Hij blijft wel aan boord als producent van Napoleon met Scott.

Het historische epos verkent de oorsprong en snelle opkomst van Napoleon als keizer, vanuit het perspectief van de turbulente relatie die hij met de keizerin had.

NieuwsFilm