'Avengers 5' wordt volledig anders dan je denkt en komt er voorlopig nog lang niet

Verwacht maar niet te snel iets nieuws.

Jim Pedd 21 januari 2022 20:30 in Algemeen
Het gaat nog jaren duren voordat je een nieuwe Avengers-film in de bioscoop kan verwachten. En als die er komt, dan wordt 'ie echt volstrekt anders dan wat je tot nu toe gezien hebt. Daar wijzen alle nieuwe films en televisieseries die Marvel Studios uitbrengt op.

Marvel Studios werkt druk aan de introductie van een aantal nieuwe teams. Deze superheldenteams lijken al te ontstaan:

Thunderbolts: Ook wel de Dark Avengers. Denk aan Baron Zemo die een grote rol heeft, Sharon Carter, maar ook John Walker, Yelena Belova, Thaddeus Ross en anderen.

Ultimates: Dit team kan gevormd worden met Captain Marvel, Monica Rambeau, Ms. Marvel en Blue Marvel (als hij arriveert in The Marvels (2023).

Young Avengers: Die springen links en rechts op: Ms. Marvel, Cassie Lang, Kate Bishop, Kid Loki, Billy en Tommy Maximoff en meer!

New Avengers: De oudere helden kunnen terugkeren voor dit team, denk aan Black Panther, Spider-Man, Doctor Strange, de nieuwe Captain America, White Vision en Shang-Chi.

Midnight Sons: Ook hier zijn mogelijkheden: wat te denken van Blade die we leren kennen, Dane Whitman's Black Knight, Moon Knight en misschien wel Ghost Rider die nog z'n debuut kan maken.

En meer!
En er kunnen nog meer groepen komen. Immers komt Marvel Studios met de X-Men en met de Fantastic Four. Van die laatste weten we al dat ze snel naar het MCU komen en van de X-Men is zeker dat ze op een bepaald moment hun debuut maken.

Een nieuwe Avengers-film kan derhalve geen gewone crossover van superhelden worden, maar moet onderhand wel een crossover met verschillende groepen superhelden zijn die samen tegen een immense bedreiging vechten. Die bedreiging wordt natuurlijk al enigszins opgezet, in de vorm van de superschurk Kang the Conquerer die uit de toekomst komt en waarvan talloze varianten rondlopen in het multiversum.

NieuwsFilm