Ander Avengers-team dit jaar al te zien in het Marvel Cinematic Universe?

Doctor Strange in the Multiverse of Madness komt met veel verrassingen lijkt het.

Bram de Groot 21 januari 2022 09:52 in Algemeen
Even geleden zagen we de eerste trailer voor de Marvel-film Doctor Strange in the Multiverse of Madness en daarin zaten al een aantal onthullingen. Toch kunnen we nog veel meer verwachten. Nieuwe merchandise voor de film lijkt te hinten naar gave ontwikkelingen.

Met het multiversum kan Marvel Studios heel wat gave nieuwe dingen doen, die ook gewoon gebeuren in de comics. Dit zag je mogelijk al in Spider-Man: No Way Home of bijvoorbeeld Loki op Disney+.

Doctor Strange verkent het Multiversum
Nu we weten dat er variants zijn en personages die zich kunnen verplaatsen van het ene naar de andere universum, laat Doctor Strange (Benedict Cumberbatch) ons zien hoe die andere universums eruit zien.

Nu lijkt duidelijk te worden dat we in Doctor Strange 2 een andere Avengers-team te zien krijgen. Een beschrijving bij een naar het lijkt officieel t-shirt lijkt dit aan te geven:

"Ervaar Doctor Stephen Strange in een geheel nieuw geestverruimend avontuur met Marvel Studios' Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Dit Avengers-t-shirt toont het Avengers-logo voor Earth's Mightiest Heroes dat misschien wel uit een heel nieuw multiversum komt."

In the Multiverse of Madness verschijnt begin mei in de wereldwijde bioscoopzalen.NieuwsFilm