Leuke actiekomedie 'Free Guy' nu ook op Blu-ray voor thuis

De film met Ryan Reynolds.


Bekijk de afbeeldingHoe zou een film eruit zien die heel veel games combineert en aandoet als The LEGO Movie. De makers kwamen uit op Free Guy en niemand minder dan Ryan Reynolds mocht Guy spelen.

Ondanks dat je de film vooraf niet direct onder het kopje 'succesfilms' zou scharen, werd de actiekomedie dat zeker wel. Met een budget van ruim $100 miljoen haalde Free Guy namelijk zo'n #331 miljoen op in coronatijd. Een prima prestatie.

De ontvangst van de film van Shawn Levy (Reel Steel, Night at the Museum) is ook sterk te noemen met een score van 80 procent op de Tomatometer op Rotten Tomatoes. "Free Guy combineert een slim concept, zoete, zelfbewuste humor en een charmante cast en is frivool vermaak," luidt de critics consensus op die site.

Nette 4K Blu-ray uitgave
Disney Nederland heeft Free Guy nu op 4K Blu-ray in het schap gezet nadat er even geleden al de release was op Disney+. Deze moderne uitgave ziet er uiteraard netjes uit. Op de hoes zie je Guy en nog een aantal personages.

Bekijk de afbeelding
Leuke film met leuke extra's
Er staan op de schijf toch heel wat vermakelijke extra's. Het meest uitgebreid zijn de featurettes Dude vs Guy en Welcome to Free City. Allebei laten een mooie blik achter de schermen zien. Zeker de video over Free City is een aanrader.

Naast de twee kortere video's Creating Molotovgirl en It's Taika's World zie je ook een drietal verlengde / verwijderde scenes, een Gag Reel en drie bioscooptrailers voor Free Guy.

Free Guy
In Free Guy komt de bankbediende Guy er achter dat hij een figurant is in een game. Het doet hem besluiten de held van zijn eigen verhaal te worden. Hij merkt daardoor dat er geen grenzen meer zijn in zijn wereld. En dan moet hij deze ook nog van de ondergang zien te redden,NieuwsFilm

meest populair