Wist je dat: Tim Roth helemaal geschrapt is uit Tarantino's 'Once Upon A Time In Hollywood'?

Er is geen seconde screentime overgebleven...

Arjen Rooseboom 22 januari 2022 10:44 in Featured
Acteur Tim Roth is, samen met onder andere Samuel L. Jackson en Michael Madsen, één van de namen die Quentin Tarantino graag cast in zijn films. Maar dan nog is het geen garantie, zo blijkt nu.

Roth begon zijn carrière bij de legendarische regisseur in diens debuutfilm Reservoir Dogs (1992) om vervolgens tevens een rol te spelen in het alom geprezen Pulp Fiction (1994). Na een pauze van 21 jaar dook hij weer op in The Hateful Eight (2015) en Once Upon A Time In Hollywood (2019).

Nu horen we je denken, Once Upon A Time In Hollywood? Als wat dan? Ik heb hem niet gezien. En dat kan kloppen. Roth maakte deel uit van een aparte verhaallijn die uiteindelijk in zijn geheel geschrapt werd:

Citaat:
"Oh ja, dat was grappig. Hij belde me om dit personage te spelen, wat nog echt een onderdeel van het verhaal was, en toen knipte hij dat helemaal weg. Zijn reden was dat het anders het een eindproduct van ruim 4,5 of 5 uur lang zou worden en hij wilde geen deel 1 en deel 2 zoals bij Kill Bill".

Acteurs/actrices die sneuvelen op de montagetafel, is niks nieuws en gezien de positieve werkrelatie tussen de twee mannen lijkt het erop dat Roth geen wrok koestert richting Tarantino en het sportief opvatte.

NieuwsFilm