Disney kondigt volgende titel aan op het live-action remake menu: 'De Aristokatten'

Disney kondigt volgende titel aan op het live-action remake menu: 'De Aristokatten'

De klassieker uit 1970 is aan de beurt...

Walt Disney heeft aangekondigd dat ze voorzichtig zijn begonnen om werk te maken van hun zoveelste live-action remake en dit keer betreft het een verfilming van De Aristokatten.

Deadline meldt dat de studio de klassieker uit 1970 op een vergelijkbare manier zal bewerken als eerder Lady en de Vagebond in 2019.

Het script is momenteel in het beginstadium van ontwikkeling, met Will Gluck (Peter Rabbit 2) en Keith Bunin (Onward) als schrijvers.

Of De Aristokatten uiteindelijk in de bioscoop verschijnen of enkel een première op Disney+ gaan krijgen, is nog niet bekendgemaakt, evenals het feit of het een muzikale film wordt net als het origineel.

"Niemand swingt zo als een echte kat"
De muzikale tekenfilm volgde een familie van Parijse, aristocratische huiskatten die worden ontvoerd door de jaloerse butler van hun eigenares nadat ze haar hele fortuin aan de geliefde huisdieren schenkt.

Na te zijn gestrand op het Franse platteland, ontmoeten hertogin Dutchess en haar drie kittens (Toulouse, Maria en Berlioz) de straatkat Thomas O'Malley die belooft hen terug naar Parijs te begeleiden.

De Aristokatten is de nieuwste toevoeging in een lange lijst van geplande live-action remakes van Disney-animaties. Andere titels zijn Sneeuwwitje, Peter Pan, Hercules, Pinokkio en De Kleine Zeemeermin.

NieuwsFilm

meest populair