De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Dit zijn de belangrijkste toevoegingen van deze week.

Jeffrey Kouters 21 januari 2022 22:30 in Netflix
Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan en daar worden iedere week weer nieuwe titels aan toegevoegd. Ook deze week zijn er weer de nodige leuke en interessante films op de streamingdienst verschenen, waarvan we er een drietal graag even uitlichten in dit artikel.

Munich: The Edge of War (2021)
Regie: Christian Schwochow | Cast: George MacKay, Jannis Niewöhner, Jeremy Irons, e.a.
Hugh Legat, een Brit, en Paul von Hartmann, een Duitser, leren elkaar kennen tijdens hun studie aan de universiteit van Oxford. In 1938 zijn de twee uit elkaar gegroeide vrienden allebei diplomaat voor vijandelijke regeringen. Ze worden beiden voor een spoedberaad naar München gestuurd. Daar worden ze ongewild aangesteld als spionnen die een geheim van de nazi's moeten onthullen.

The Mauritanian (2021)
Regie: Kevin Macdonald | Cast: Tahar Rahim, Jodie Foster, Benedict Cumberbatch, e.a.
Veertien jaar geleden werd Mohamedou Ould Salahi opgepakt en zonder rechterlijke tussenkomst gevangengezet op Guantanamo Bay. De Amerikaanse regering meent dat hij betrokken was bij de terreuraanslagen van 9/11. Advocaat Nancy Hollander en haar assistent Teri Duncan horen van de zaak en besluiten Salahi te gaan helpen. Hun inzet wordt echter zwaar bemoeilijkt door militair aanklager Stuart Couch.

The Royal Treatment (2022)
Regie: Rick Jacobson | Cast: Laura Marano, Mena Massoud, Cameron Rhodes, e.a.
De New Yorkse kapster Izzy is druk met haar eigen salon. Ze krijgt een bijzondere opdracht aangeboden: ze mag het haar knippen van de charmante prins Thomas, die op het punt staat te trouwen. Dat doet hij echter niet uit liefde, maar uit plichtsbesef. Lizzy neemt de opdracht aan en maakt zo kennis met Thomas. Maar wat wint er als de vonk tussen hen overslaat: liefde of plichtsbesef.Lees ook:NieuwsFilm