3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

Dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Jeffrey Kouters 20 januari 2022 20:30 in Featured
Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

Candyman (2021)
Regie: Nia DaCosta | Cast: Yahya Abdul-Mateen II, Teyonah Parris, Nathan Stewart-Jarrett, e.a. | Te zien op: o.a. iTunes en Pathé Thuis (huur/koop)
Schilder Anthony en zijn vriendin Brianna verhuizen naar een hippe wijk in Chicago. Daar wil hij werken aan een kunstproject over een stadslegende: Candyman. Deze boeman met scherpe vleeshaak als hand zou verschijnen als je vijf keer zijn naam uitspreekt voor een spiegel. Anthony ondervindt al snel dat alle verhalen wel degelijk blijken te kloppen.

Don't Look Up (2021)
Regie: Adam McKay | Cast: Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Meryl Streep, e.a. | Te zien op: Netflix
Wanneer astronomiestudente Kate Dibiasky en haar professor Randall Mindy op satellietbeelden een nieuwe komeet spotten die op weg is richting de aarde, proberen ze van alles om de wereld te waarschuwen voor het naderende gevaar dat over zes maanden alles en iedereen zal verwoesten. De twee hebben al snel door dat niemand geïnteresseerd is in hun boodschap.

Midsommar (2019)
Regie: Ari Aster | Cast: Florence Pugh, Jack Reynor, Vilhelm Blomgre, e.a. | Te zien op: Film1 / Videoland
De relatie van Dani en Christian zit in de slop. De twee reizen op uitnodiging van een medestudent af naar een Zweeds dorpje om daar deel te nemen aan het Midzomerfeest. Achter de vriendelijke, maar zweverige commune gaat echter een duister geheim schuil. Al snel is er geen weg meer terug.Lees ook:NieuwsFilm