3 dikke aanraders die nu gewoon op Disney Plus staan

Ontdek ook het topaanbod van deze streamingdienst.

Jeffrey Kouters 19 januari 2022 14:06 in Featured
Disney Plus bevat niet alleen alle films van het huis van de muis, maar dankzij Star ook een hoop andere content. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie interessante, leuke filmtips voor je op een rijtje gezet.

Eternals (2021)
Regie: Chloé Zhao | Cast: Angelina Jolie, Richard Madden, Kumail Nanjiani, e.a.
De door de Celestials gecreëerde Eternals worden naar de aarde gestuurd om de planeet te beschermen tegen de Deviants, monsters die een bedreiging vormen voor de ontwikkeling van het leven. Duizenden jaren nadat de Eternals dachten deze wezens verslagen te hebben, keren ze op mysterieuze wijze terug. De helden moeten zich dan ook opnieuw verzamelen om de mensheid te redden.

Avatar (2009)
Regie: James Cameron | Cast: Sam Worthington, Zoe Saldana, Sigourney Weaver, e.a.
Marinier Jake Sully heeft een dwarslaesie en zit daardoor in een rolstoel. Hij krijgt een aanbod voor een missie om de verre maan Pandora te veroveren. Daarvoor wordt zijn brein gekoppeld als het kunstmatig gecreëerde lichaam van een Na'vi, de blauwe, inheemse bevolking van de planeet. Sully raakt echter steeds meer betrokken bij de planeet en haar bevolking.

The Village (2004)
Regie: M. Night Shyamalan | Cast: Bryce Dallas Howard, Joaquin Phoenix, Adrien Brody, e.a.
In een afgezonderde, hechte gemeenschap leeft men onder de angst van mysterieuze monsters die in de bossen rondspoken. De nieuwsgierige Lucius Hunt is van plan de dorpsgrens te overschrijden en het onbekende te trotseren. Het lijkt er op dat hij met deze daad de toekomst van het dorp voor altijd zal veranderen.Lees ook:NieuwsFilm