3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Jeffrey Kouters 18 januari 2022 20:30 in Netflix
Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen geploeterd en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Army of the Dead (2021)
Regie: Zack Snyder | Cast: Dave Bautista, Ella Purnell, Matthias Schweighöfer, e.a.
Na het uitbreken van een zombieplaag, wist de mensheid de levende doden met succes te verdrijven naar het met betonmuren omringde Las Vegas. Een groep huurlingen wordt door een miljardair gevraagd om naar de gokstad te gaan om daar de achtergebleven kluisinhoud van een casino te stelen. Vanzelfsprekend een levensgevaarlijke missie.

The Power of the Dog (2021)
Regie: Jane Campion | Cast: Benedict Cumberbatch, Jesse Plemons, Kirsten Dunst, e.a.
De broers Phil en George Burbank, die totaal niet op elkaar lijken, runnen samen een ranch. De spanningen tussen de twee nemen toe wanneer George trouwt met Rose. Phil begint haar en haar in zijn ogen feminiene tienerzoon Peter al snel te intimideren. Maar dan komen er lang verborgen geheimen aan het licht en verandert alles.

Inception (2010)
Regie: Christopher Nolan | Cast: Leonardo DiCaprio, Joseph Gordon-Levitt, Ellen Page, e.a.
Meesterdief Dom Cobb heeft een apparaat waarmee hij in de dromen van anderen kan infiltreren. Hij wordt ingehuurd door een Japanse zakenman die wil dat hij een idee plant in het brein van een concurrent. De grens tussen droom en werkelijkheid vervaagt echter steeds meer voor Cobb.Meer kijktips nodig?NieuwsFilm