3 dikke aanraders die nu gewoon op Prime Video staan

Ontdek ook het topaanbod van deze streamingdienst.

Jeffrey Kouters 17 januari 2022 14:39 in Featured
Prime Video, de streamingdienst van Amazon, heeft heel wat topfilms in zijn catalogus staan. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie absolute filmaanraders voor je uitgezocht.

The VVitch (2015)
Regie: Robert Eggers | Cast: Anya Taylor-Joy, Ralph Ineson, Kate Dickie, e.a.
New England, omstreeks 1630. Een strenggelovige vader en zijn gezin zien zich genoodzaakt om hun intrek te nemen in een kleine boerderij aan de rand van een duister woud. Daar slaat al snel de paranoia toe als de maïsoogst mislukt en hun baby spoorloos verdwijnt. De familieleden beginnen elkaar te wantrouwen en vermoeden dat er hekserij in het spel is.

Those Who Wish Me Dead (2021)
Regie: Taylor Sheridan | Cast: Angelina Jolie, Nicholas Hoult, Jon Bernthal, e.a.
Hannah werkt bij de speciale eenheid van de brandweer en kan het haarzelf niet vergeven dat zij drie mannen niet heeft kunnen redden bij een brand. Dan loopt ze een twaalfjarige jongen tegen het lijf in het bos. Hij blijkt op de vlucht voor twee huurmoordenaars. Hannah besluit hem te helpen, maar dan steken de moordenaars het bos in brand.

The Tomorrow War (2021)
Regie: Chris McKay | Cast: Chris Pratt, Yvonne Strahovski, J.K.Simmons, e.a.
Tijdreizigers komen uit 2051 met een dringende boodschap: 30 jaar in de toekomst verliest de mens de oorlog tegen dodelijke aliens. De enige hoop op overleven, is om soldaten en burgers naar de toekomst te brengen om te vechten. Dan Forester wil de wereld en zijn dochter redden en werkt samen met een briljante wetenschapper en zijn vervreemde vader om het lot van de wereld te veranderen.

Amazon Prime
Amazon biedt nieuwe klanten een gratis proefperiode van 30 dagen aan. Gebruikers kunnen op elk moment opzeggen. Een abonnement kost 2,99 euro per maand. Abonnees krijgen toegang tot een uitgebreide collectie films en series, inclusief eigen producties van Amazon.

NieuwsFilm