Yes! Nog een 'Godzilla vs. Kong'-film op komst

Het Monsterverse is niet klaar.

Godzilla Vs. Kong was een van de grootste films van 2021. De hagedis-koning nam het daarin op tegen de heerser van Skrull Island. En hoewel de koning van de monsters het won, keren Godzilla en de Titans terug in een serie op Apple TV+. Bovendien komt er een nieuwe film!

Details over de nieuwe televisieserie zijn schaars, maar we horen nu ook dat er een nieuwe film gemaakt wordt. Die film schijnt weer ontwikkeld te worden door de man die de crossoverfilm regisseerde, Adam Wingard, schijnt terug te keren voor een nieuwe film.

Son of Kong
De film schijnt als werktitel Son of Kong te hebben. Dat hint op het idee dat een nieuwe generatie van grote monsters opstaat om het over te nemen in het MonsterVerse.

Zoiets zou dan zowel verbonden kunnen zijn aan de serie van Apple TV+ en dan voortgezet kunnen worden als epische film in de bioscoop.

Godzilla Vs. Kong draaide in eerste instantie vooral om het gevecht tussen de twee grootste monsters van de wereld. Maar toen de Mechagodzilla geïntroduceerd werd, begroeven zij de strijdbijl en namen ze het gezamenlijk op tegen de mechanische dubbelganger van Godzilla. Daarna was alles koek en ei tussen de twee.

Wanneer de nieuwe Godzilla-film er komt weten we niet.

NieuwsFilm

meest populair