We weten eindelijk wanneer 'Knives Out 2' op Netflix verschijnt

We weten eindelijk wanneer 'Knives Out 2' op Netflix verschijnt

Nog even wachten!

Rian Johnson's hoog geanticipeerde vervolg Knives Out 2 komt dit jaar nog uit op streamingdienst Netflix. En nu is er een indicatie vrijgegeven voor de releaseperiode.

In 2019 was Knives Out te zien, een groot succes dat meer dan 300 miljoen dollar verdiende wereldwijd. Dat kwam mede door de vele filmsterren die erin te zien waren, een cast die aangevoerd werd door Daniel Craig. Johnson kreeg verder zelfs een Oscarnominatie voor z'n scenario en begon meteen te werken aan een vervolg.

Knives Out 2
De ontwikkeling van Knives Out 2 begon eigenlijk meteen en de grote verrassing was vooral dat Johnson de franchise naar Netflix verhuisde als franchise. Daar komen twee vervolgen op!

De plotdetails zijn geheim, maar we weten dat de opnames voor een groot deel plaats hebben gevonden tot september 2021 in Griekenland. De verwachtingen zijn inmiddels hoog gespannen en volgens Variety moet de film in de herfst van 2022 plaatsvinden.

Netflix schijnt 'm te willen laten debuteren op een filmfestival. Knives Out 2 moet dus een belangrijke film worden voor Netflix als het op het winnen van awards aankomt. De vraag is nog wel op welk festival de film moet draaien, maar naar verluidt wordt gedacht aan het Toronto International Film Festival.

NieuwsFilm

meest populair