Garrett Hedlund (Tron) aangeklaagd voor zwaar auto-ongeluk: "Hij was ladderzat"

Garrett Hedlund (Tron) aangeklaagd voor zwaar auto-ongeluk: "Hij was ladderzat"

Ook heeft hij onlangs zijn relatie met Emma Roberts zien stranden.

Garrett Hedlund is aangeklaagd voor een verkeersongeval dat hij twee jaar geleden heeft veroorzaakt door met alcohol achter het stuur te kruipen. Dat melden diverse Amerikaanse media.

In januari 2020 knalde de acteur, die flink had gedronken, met zijn auto bovenop een stilstaande auto die stond te wachten voor een rood stoplicht. Daarbij raakte een moeder en haar dochter flink verwond. Hedlund werd gearresteerd.

Volgens rechtbankdocumenten was het alcoholpercentage in zijn bloed vier keer hoger dan de wettelijk toegestane hoeveelheid.

"Het gedrag van Hedlund is ontoelaatbaar, zeker omdat hij zich bewust was van de gevaren", valt te lezen in de documenten behorende bij de aanklacht.

"Werkelijk alles stonk naar alcohol. Hij had lege flessen in zijn auto liggen die hij weg heeft gegooid voor de politie arriveerde. Ook probeerde hij op meerdere manieren de plaats van het ongeval te ontvluchten".

De slachtoffers eisen een schadevergoeding van de Troy-acteur. Om hoeveel geld het gaat, is niet bekend.

Relatie voorbij
Deze week kwam ook het nieuws naar buiten dat Hedlund en zijn vriendin Emma Roberts, met wie hij ook een kindje heeft, onlangs hun relatie hebben verbroken. Het is niet bekend of deze rechtszaak iets met hun breuk te maken heeft.

NieuwsFilm

meest populair