Maakt Roland Emmerich een vervolg op rampenfilm 'Moonfall'?

Moonfall zou zomaar een vervolg kunnen krijgen.

Jim Pedd 23 januari 2022 09:32 in Algemeen
Moonfall is in februari in de bioscoop te zien. Daarmee heeft regisseur Roland Emmerich weer een nieuwe ramp gevonden om het voortbestaan van de wereld mee in het geding te brengen.

In Moonfall zorgt een mysterieuze kracht ervoor dat de maan uit zijn baan om de Aarde gestoten wordt. Daarmee komt de Aarde in groot gevaar. De site ComicBook sprak met Emmerich en onthult dat er zelfs gedacht wordt aan een vervolg.

Moonfall-vervolg
Emmerich vertelde dat hij denkt aan een vervolg. "Ja, misschien is Moonfall wel een coole om het verhaal voort te zetten. Maar dat gebeurt natuurlijk alleen als de film succesvol genoeg is."

Op basis van die reactie, lijkt de kans groot dat er overlevers zijn van Moonfall. De hoofdpersonen werken allemaal voor de NASA, dus een vervolg zou als de Aarde het allemaal niet overleeft, zich in de ruimte kunnen afspelen.

Emmerich hint er trouwens ook op dat er meer achter Moonfall zit dan je zou denken:

"Vergeet niet dat de maan op Aarde valt, maar dat is een bijverhaal. Het gaat meer om wat zich in de maan bevindt." Meer wilde hij niet vertellen. "Ik geloof heel sterk dat je niet te veel over een film moet verklappen in je marketing."

NieuwsFilm