Prime Video voegde deze films nieuw toe afgelopen week

Het was geen drukke week op Prime Video.

Jim Pedd 23 januari 2022 17:06 in Featured
Elke week zetten we de nieuwe releases op de grootste streamingdiensten op een rij. Vrijdag zetten we al het nieuws op Netflix op een rij, zaterdag op Disney+ en op zondagen Prime Video. Vandaag dus al het nieuws op Prime Video.

Helaas is het al een paar weken op rij relatief rustig op Prime Video. Deze week doet daar niet voor onder en blijkt weer een rustigere week dan normaal.

Maar twee nieuwe films
Deze week voegde de streamingdienst maar twee nieuwe films toe. Het gaat om een documentaire, over Federica Pellegrini. Ook voegde men de succesvolle Nederlandse film De Beentjes van Sint Hildegard met Herman Finkers toe.

Underwater Federica Pellegrini (2022)
Regie: Sara Ristori | Cast: Federica Pellegrini
Een van de grootste kampioenen ooit vertelt ongecensureerd haar verhaal in Underwater. Terwijl ze zich voorbereidde op haar laatste grote uitdaging, namelijk haar vijfde Olympische finale, vertelt Federica Pellegrini over alle sleutelmomenten van haar leven en haar buitengewone carrière. Ze vertelt hoe ze persoonlijke problemen wist te overwinnen en viert grote overwinningen en een publieke triomf.

De Beentjes van Sint Hildegard (2020)
Regie: Johan Nijenhuis | Cast: Herman Finkers, Johanna ter Steege, Leonie ter Braak
Jan is 35 jaar getrouwd met Gedda. Gedda houdt zóveel van Jan dat hij het er benauwd van krijgt. Ze ziet het huwelijk als een vorm van begeleid wonen. Als hij een glas van tafel wil pakken is zij hem al voor en reikt hem het glas aan. Daarnaast bepaalt ze zijn kleding, vriendschappen, vakanties en al hun andere bezigheden. In een poging meer ruimte te krijgen maakt Jan dermate rare sprongen dat hij zijn huwelijk letterlijk in een gesloten afdeling ziet veranderen. Dochter Liesbeth zit met haar afgepaste en jaloerse vriend in eenzelfde schuitje als haar vader. In De beentjes van Sint-Hildegard nemen ze hun partner onder de loep en rijst de vraag: hoeveel liefde is te veel liefde?

NieuwsFilm