'Spider-Man: No Way Home' in Full HD online gelekt

De Marvel-film online gelekt.

Bram de Groot 23 januari 2022 23:30 in Algemeen
De Marvel-film was dan wel drie dagen in de Nederlandse bioscoopzalen te zien, maar de meeste fans hebben Spider-Man: No Way Home waarschijnlijk nog niet mogen zien. Los van een bezoek aan buitenlandse bioscopen was er ook geen andere mogelijkheid om de film te zien.

Het valt moeilijk voor te stellen dat OMT-voorzitter Jaap van Dissel en hoofdverantwoordelijke premier Rutte de bioscopen nog langer dicht houden, maar het zou natuurlijk altijd kunnen. Dan zouden de fans nog langer moeten wachten.

Vanaf 28 februari op VOD, maar toch al gelekt
Pas op 28 februari zou No Way Home digitaal beschikbaar komen (in de States), maar nu blijkt via Small Screen dat online een High Definition-versie van de film is opgedoken.

Nu sporen we mensen niet aan om illegaal bezig te zijn, maar het is niet ondenkbaar dat fans door de dichte deuren de voorkeur geven aan een illegale download. Zeker de fans die de spoilers hebben kunnen ontwijken afgelopen weken en geen zin meer hebben om te wachten.

De kans bestaat dat de lek wordt veroorzaakt doordat er hoogstwaarschijnlijk 'For Your Consideration'-kopieën in omloop zijn. Sony Pictures hoopt namelijk de nodige prijzen te winnen met de bejubelde Marvel-film.

Wat zeg jij? Heb jij een fan van het Marvel Cinematic Universe en heb jij de spoilers kunnen ontwijken? En zou jij de film downloaden als de bioscopen nog langer dicht blijven?NieuwsFilm