Nieuwe clip 'The Batman' toont dodelijke actie van The Riddler

De grootse en gevaarlijkste schurk van de film.

Wouter Drummen 23 januari 2022 13:19 in Video
In The Batman zal Robert Pattinson het als de nieuwe 'Dark Knight' het tegen heel wat schurken opnemen, maar zijn grootste vijand in de film is toch wel zonder twijfel The Riddler. In de onderstaande clip zien we wat voor een gevaar hij vormt.

The Riddler wordt gespeeld door Paul Dano, o.a. bekend van There Will Be Blood en Prisoners. Zijn personage gaat in de film achter de elite van Gotham City aan. Zo zagen we al in de trailer dat hij de burgemeester van de stad lijkt te vermoorden en op diens begrafenis gaat The Riddler voor een ander slachtoffer. De clip is hieronder te zien.Clip
De beelden werden gedeeld op Mediafilm, waarin we Jeffrey Wright's personage, Jim Gordon, horen praten over de vermiste Gil Colson. Enkele seconden laat crast een auto door de kerk, waarin Colson gevangen zit, met een bericht voor de Batman.

Ondanks het feit dat The Riddler dus achter de Batman aanzit, lijkt hij al te weten dat zijn echte identiteit die van Bruce Wayne is. In de clip kijkt The Riddler namelijk van een veilige afstand toe en houdt hij enkel en alleen Wayne in de gaten.

Helaas is de kwaliteit van de clip niet al te best, maar als alles goed gaat zal de film over minder dan twee maanden in de bioscoop te zien zijn!

NieuwsFilm