Verrassende film heeft Netflix helemaal weten te veroveren dit weekend

Nederland keek weer massaal naar Netflix dit weekend.

Jeffrey Kouters 23 januari 2022 17:21 in Netflix
Het weekend is voor veel mensen een ideaal moment om, na een drukke school- of werkweek, lekker ontspannen op de bank een filmpje te kijken, bijvoorbeeld op Netflix. Deze drie films waren dit weekend erg populair op de streamingdienst.

The Royal Treatment (2022)
Regie: Rick Jacobson | Cast: Laura Marano, Mena Massoud, Cameron Rhodes, e.a.
De New Yorkse kapster Izzy is druk met haar eigen salon. Ze krijgt een bijzondere opdracht aangeboden: ze mag het haar knippen van de charmante prins Thomas, die op het punt staat te trouwen. Dat doet hij echter niet uit liefde, maar uit plichtsbesef. Lizzy neemt de opdracht aan en maakt zo kennis met Thomas. Maar wat wint er als de vonk tussen hen overslaat: liefde of plichtsbesef.

Munich: The Edge of War (2021)
Regie: Christian Schwochow | Cast: George MacKay, Jannis Niewöhner, Jeremy Irons, e.a.
Hugh Legat, een Brit, en Paul von Hartmann, een Duitser, leren elkaar kennen tijdens hun studie aan de universiteit van Oxford. In 1938 zijn de twee uit elkaar gegroeide vrienden allebei diplomaat voor vijandelijke regeringen. Ze worden beiden voor een spoedberaad naar München gestuurd. Daar worden ze ongewild aangesteld als spionnen die een geheim van de nazi's moeten onthullen.

Brazen (2022)
Regie: Monika Mitchell | Cast: Alyssa Milano, Sam Page, Colleen Wheeler, e.a.
Detectiveschrijfster Grace Miller weet met dodelijke precisie een motief te bepalen. En die vaardigheid heeft ze hard nodig om de moord op haar zus Kathleen te ontrafelen. Miller komt erachter dat haar zus een geheim dubbelleven leidde als webcamgirl en gaat op zoek naar de dader. Politieagent Ed, toevallig de buurman van haar zus, vindt haar bemoeizucht maar irritant.Lees ook:NieuwsFilm