3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Jeffrey Kouters 23 januari 2022 20:30 in Netflix
Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Venom (2018)
Regie: Ruben Fleischer | Cast: Tom Hardy, Michelle Williams, Riz Ahmed, e.a.
Nadat hij informatie krijgt doorgespeeld over een schimmig laboratorium waar experimenten met buitenaardse organismen op mensen plaatsvinden, gaat onderzoeksjournalist Eddie Brock op pad om dit schandaal aan het licht te kunnen brengen. Een van de aliens weet zich echter aan Brock te binden, waardoor hij ineens over superkrachten beschikt. Samen beginnen ze een strijd tegen het kwaad.

Annihilation (2018)
Regie: Alex Garland | Cast: Natalie Portman, Oscar Isaac, Tessa Thompson, e.a.
Kane keert als enige terug van een geheime missie waarbij het gebied rondom een meteorietinslag werd bestudeerd. Hij is echter totaal veranderd. Wanneer zijn vrouw Lena samen met vier andere vrouwen wordt gevraagd voor een expeditie naar diezelfde plek, gaat ze mee om haar man beter te leren begrijpen. Ze belandt in een uitdijende zone waar dieren en planten muteren door een onbekende kracht.

The Hitman's Bodyguard (2017)
Regie: Patrick Hughes | Cast: Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson, Salma Hayek, e.a.
Michael Bryce stond ooit bekend als een van de beste bodyguards ter wereld, maar heeft na een mislukte missie heel wat reputatieschade geleden. Hij wordt ingehuurd om de huurmoordenaar Darius Kincaid, een oude bekende, heelhuids af te leveren bij het Internationaal Strafhof in Den Haag waar hij moet getuigen tegen een beruchte oorlogsmisdadiger. Hij merkt al snel dat die opdracht behoorlijk lastig is.Lees ook:NieuwsFilm