'Doctor Strange' onthult misschien wel de meest bizarre Marvel-schurk tot nu toe

Eentje uit het multiversum.

Jim Pedd 24 januari 2022 07:00 in Algemeen
Een nieuwe promoposter voor Doctor Strange in the Multiverse of Madness geeft een gedetailleerde blik op het monster dat Gargantos heet. Is hij hetzelfde monster als Shuma-Gorath!?

Marvel Studios schrikt er niet voor terug om ons Gargantos te laten zien. Het heeft er zelfs alle schijn van dat de filmstudio ons wil laten zien dat dit wezen de grote schurk van Doctor Strange in the Multiverse of Madness is. En de overeenkomsten met Shuma-Gorath zijn onmiskenbaar; diens doel is om te heersen over het multiversum.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness
Het zou natuurlijk ook goed kunnen dat in Doctor Strange in the Multiverse of Madness Gargantos een van de vele monsterlijke hulpjes van Shuma-Gorath is. Hoe dan ook kwam de Amerikaanse keten Walmart met een nieuwe poster.

Die poster laat het monster in detail zien. En dat belooft wel wat! Hieronder het beeld:
Doctor Strange in the Multiverse of Madness rondt de trilogie af die begon met de serie WandaVision en voortgezet werd met Spider-Man: No Way Home. Marvel Studios omschrijft de film in een officiële synopsis als:

"Een opwindende rit door het multiversum met Doctor Strange, zijn vertrouwde vriend Wong en Wanda Maximoff, a.k.a. Scarlet Witch."

NieuwsFilm