Linda de Mol verrast met deal met Amazon Studios

De nieuwe film van Linda komt op de streamingdienst te staan.

Bram de Groot 25 januari 2022 21:30 in Algemeen
De afgelopen dagen was Linda de Mol veel op de buis te zien. Dit keer niet vanwege een nieuwe RTL-show, maar door een hoop gedoe rond haar naar verluidt bijzonder vrouwonvriendelijke man. Gelukkig is er ook wat positief nieuws te melden. Linda's nieuwste film verschijnt op de grote streamingdienst van Amazon.

Amazon Studios heeft namelijk de rechten opgekocht van de film Alles op Tafel. De dramakomedie draaide al sinds begin november in de Nederlandse bioscopen en keert na de heropening van morgen kort terug.

Vanaf 1 februari staat de film van regisseur Will Koopman (April, May en June) namelijk op Prime Video. Het drama is de Nederlandse remake van de Italiaanse film Perfetti Sconosciuti uit 2016.

Samen met Peter Paul Muller
In [i]Alles op Tafel zien we Linda de hoofdrol spelen, samen met Peter Paul Muller. De film haalde tot op heden zo'n 2,7 miljoen euro op. Hieronder de trailer.


In Alles op Tafel komen zeven goede vrienden samen voor een gezellig etentje. Wat begint als een leuke avond, verandert als iemand voorstelt een spel te spelen: iedereen legt zijn telefoon op tafel en alles wat die avond binnenkomt moet met de hele groep worden gedeeld. Als de berichten binnenkomen, leren ze elkaar van een hele andere kant kennen.

NieuwsFilm