Daniel Craig geeft hoopgevende update over 'Knives Out 2'

Daniel Craig geeft hoopgevende update over 'Knives Out 2'

Rian Johnson en Daniel Craig keren terug voor de film.

Niemand minder dan Benoit Blanc zelf, Daniel Craig, kwam vandaag met een update ten aanzien van Knives Out 2. De vervolgfilm borduurt voort op het verhaal van het personage dat we in november 2019 voor het eerst in de bioscoop konden zien.

Knives Out werd enorm positief ontvangen. Het onverwacht complexe verhaal en het sterke spel van het ensemble werden met name geprezen. Vervolgens gaf Lionsgate al in februari 2020 groen licht voor een vervolg.

Knives Out-vervolg
In het vervolg speelt Craig weer de rol van Benoit Blanc. Die is verder gegaan nadat hij het moordmysterie rond Harlan Thrombey opgelost heeft en vindt in dit vervolg een nieuwe zaak om zich toe te wenden.

Er is nog geen releasedatum geprikt, maar we weten dat Netflix de film eerst op festivals wil uitbrengen en vervolgens wil vertonen op zijn streamingdienst. Dat moet dus in de herfst gaan gebeuren.

Craig vertelde tijdens een interview: "We hebben de tweede in de zomer opgenomen. Dat deden we eerst op locatie in Griekenland en daarna in de studio in Servië. Hij is af, zit in de pijplijn. Rian [Johnson, regisseur] is nu bezig met het editen en de film komt in de herfst van dit jaar uit. Hij is af, buitengewoon, eerlijk waar."

NieuwsFilm

meest populair