Bioscopen weer open: naar welke film ga jij als eerste?

Na ruim een maand weer chillen voor het witte doek?

Heb jij al kaartjes besteld voor een lekker avondje (of middagje) naar de bioscoop? Het kan namelijk weer nu de bioscopen weer open zijn nadat deze een ruime maand dicht zaten. Helaas nog wel tot 22.00 uur.

De sluiting van de bioscopen midden december verleden jaar was een flinke domper voor de fans van het Marvel Cinematic Universe. Het ijzersterk ontvangen Spider-Man: No Way Home draaide slechts drie dagen op het witte doek. Uitwijken naar bijvoorbeeld Duitsland of België was toen nog een optie.

Ook films als The Matrix Resurrections en The King's Man kwamen niet uit, terwijl online veel werd gezegd over de titels. Vooral over de wisselend ontvangen vierde Matrix-film.

Als je nu kaartjes gaat bestellen, dan kunnen je ook kiezen voor heel wat andere reeds verschenen films. Vanaf donderdag zijn de titels Nightmare Alley en The Hating Game helemaal nieuw en in vooral de filmhuizen kun je terecht voor Licorice Pizza.

Naar welke film ga jij als eerste?
Hieronder de grootste films die je vanaf vandaag in de bioscopen en filmhuizen op het witte doek kunt zien. Geef op de gebruikelijke plaats je reactie.



NieuwsFilm

meest populair