Rampenfilm 'Moonfall' is alleen in Nederland flink vertraagd

Rampenfilm 'Moonfall' is alleen in Nederland flink vertraagd

Check een clip die de hoofdrolspelers de ruimte inschiet.

Doordat in Nederland de bioscopen een maand op slot hebben gezeten en in de rest van de wereld niet, blijkt de kalender ook te zijn aangepast. Zo verschijnt de rampenfilm Moonfall niet meer begin februari, maar pas eind maart. Dus toch ook nu de zalen weer toegankelijk zijn, even geduld...

Gelukkig hoef je voor deze film niet enorm bang te zijn voor spoilers, aangezien al duidelijk is dat de Aarde in aanraking komt met de maan en dat dit wordt veroorzaakt door een buitenaards wezen dat slechte ideeën heeft met onze aardkloot.

Spannende clip Moonfall
Hieronder zie je een clip met de titel Let's Lose the Other Booster. Je ziet daarin de drie hoofdrolspelers Halle Berry, Patrick Wilson en John Bradley. Ze zitten in een spaceshuttle die de ruimte in raast, iets dat niet helemaal gaat als gepland. En ook nu: het komt allemaal goed, want ze gaan de aarde redden - wat er ook van over blijft.

Moonfall van Roland Emmerich (2012, The Day After Tomorrow) staat op dit moment gepland voor 24 maart, zo'n anderhalve maand later dan oorspronkelijk geprikt.

In België draait de film vanaf 9 februari. Toch weer even naar voren halen Dutch FilmWorks?



NieuwsFilm

meest populair