Simon Pegg kijkt uit naar terugkeer als Scotty in 'Star Trek 4'

Simon Pegg kijkt uit naar terugkeer als Scotty in 'Star Trek 4'

Simon Pegg wilt graag terugkeren als Scotty in Star Trek 4 en kijkt uit naar de plannen voor de opkomende film.

Acteur Simon Pegg is afwachtend, maar hoopvol als het gaat om nieuws rondom Star Trek 4. Pegg speelt de rol van Montgomery "Scotty" Scott, die oorspronkelijk werd gespeeld door James Doohan.

Pegg speelde voor het eerst de rol in de Star Trek-film uit 2009. Daarnaast was de acteur ook te zien als Scotty in Star Trek: Into Darkness in 2013 en Star Trek Beyond in 2016.

Simon Pegg
Het is niet gek om te zeggen dat de acteur een groot fan is van de franchise, want hij was samen met Doug Jung ook scenarist voor Star Trek Beyond. Tijdens een interview met Collider werd de acteur gevraagd of hij al iets had gehoord over de nieuwe vierde Star Trek-film.

Pegg liet weten dat hij nog steeds wacht op nieuws als het gaat om een nieuwe Star Trek-film. Daarnaast liet hij ook weten vele interesse te hebben om terug te keren naar de franchise die zich afspeelt in het Kelvin universum.

Star Trek 4
Paramount Pictures is al sinds de release van Star Trek Beyond enige tijd bezig geweest om een nieuwe Star Trek-film te maken. Veel regisseurs hadden contracten getekend om een film te regisseren.

Zo had zelfs Quentin Tarantino een idee voor een nieuwe Star Trek-film die losstaat van de Kelvin tijdlijn. In 2021 werd er bekendgemaakt dat WandaVision regisseur Matt Shakman de nieuwe Star Trek-film zou regisseren aan de hand van een scenario dat geschreven wordt door Lindsey Beer en Geneva Robertson-Dworet.

NieuwsFilm

meest populair