Eindigt de reeks straks met 'Jurassic World: Dominion'

Eindigt de reeks straks met 'Jurassic World: Dominion'

Stopt de Jurassic World-rebootreeks straks na Dominion?

Aankomende zomer zal dan eindelijk het derde deel in de Jurassic World-reeks binnen de Jurassic Park-franchise verschijnen. Maar betekent Jurassic World: Dominion het einde van die reeks of krijgen we meer Jurassic World-films te zien?

Er wordt al een tijdje gesproken dat de nieuwe Jurassic World-film met Chris Pratt en Bryce Dallas Howard de laatste in een trilogie is. In gesprek met Slashfilm ging uitvoerend producent Frank Marshall in op de plannen.

Aan Marshall werd gevraagd of er na Dominion nog meer Jurassic World gaan verschijnen. De uitvoerend producent reageerde zelfverzekerd: "Ja, absoluut.".

Meer Jurassic World na Dominion
Wel geeft hij aan dat het team een pauze neemt om te kijken wat het effect van Dominion is, waar het verhaal dan staat en ongetwijfeld wat de reactie van fans is.

"Ik denk dat Dominion deze trilogie gaat afronden, maar we gaan niet op onze lauweren rusten. We wachten even af en gaan kijken wat de toekomst is. We hebben de prachtige serie Camp Cretaceous op Netflix. We willen natuurlijk goede films maken met geweldige verhalen, geweldige schrijvers en regisseurs, maar we willen zeker meer doen in de 'Jurassic'-wereld."

Het zou goed kunnen dat Dominion een verhaallijn afrondt en dat we daarna een reeks krijgen zonder de bekende personages van onder meer Pratt en Howard. Eerder werd Dominion al een soort Endgame genoemd.

Colin Trevorrows Dominion staat gepland voor 10 juni.

NieuwsFilm

meest populair