Disney+ plant grote film voor Halloween 2022

Disney+ plant grote film voor Halloween 2022

In oktober verschijnt Hocus Pocus 2.

Een van de grote filmreleases op Disney+ wordt het vervolg op Hocus Pocus, de fantasykomedie uit 1993 van regisseur Kenny Ortega (Descendants, High School Musical). Nu is bekend wanneer deel twee op de streamingdienst verschijnt.

Via het Instagram-account van producent Adam Shankman wordt duidelijk dat Hocus Pocus 2 tijdens Halloween 2022 op Disney+ komt te staan. En dat is op 31 oktober 2022.

Hocus Pocus keert terug na bijna 30 jaar
Met rollen voor Bette Midler, Sarah Jessica Parker en Kathy Najimy is het Anne Fletcher (27 Dresses, The Proposal) die de film regisseerde voor Disney.

De drie actrices spelen Winifred "Winnie" Sanderson, Sarah Sanderson en Mary Sanderson en er zullen heel wat nieuwe gezichten geïntroduceerd worden. Het kan niet anders dan dat Disney+ denkt aan een nieuwe franchise voor de nog jonge streamer.

"SISTAAAAAHHHHSSS! Ennnnnn dat is een WRAP!!! Hocus Pocus 2. De felicitaties aan het hele team @bettemidler @sarahjessicaparker @kathynajimy @567and8 @mrsleshem en de GEHELE cast en crew!!!" schreef de producent onder meer in onderstaande Insta-post.



NieuwsFilm

meest populair