Hocus Pocus 2

Hocus Pocus 2 (2022)

5,7 details

  • Komedie
  • Familiefilm
  • Fantasy
  • Verenigde Staten

De live-action komedie 'Hocus Pocus 2' is een spookachtig vervolg op de Halloween-cultklassieker uit 1993, die de heerlijk gemene Sanderson-zussen terugbrengt voor nog meer komische chaos. Het is 29 jaar geleden dat iemand de Zwarte Vlam Kaars aanstak en de 17e-eeuwse zussen deed herrijzen, en ze zijn uit op wraak. Nu is het aan drie middelbare scholieren om voor zonsopgang op Allerheiligen te voorkomen dat de razende heksen in Salem een nieuw soort ravage aanrichten.

Regie
Adam Shankman
Anne Fletcher
Cast
Kathy Najimy, Bette Midler, Sarah Jessica Parker, Doug Jones, Tony Hale, Dan Finnerty, Anastasia Sanidopoulos Mousis, Sam Richardson, Whitney Peak, Froy Gutierrez, Belissa Escobedo, Lilia Buckingham, Taylor Henderson, Juju Journey Brener, Nina Kitchen, Joshua Allan Eads, Alana Monteiro, Hannah Waddingham, Heidi Garza, Kornbread Jete, Thomas Fitzgerald, Brett Cramp, Kim Niemi, Alison Weller, Holly Cinnamon.
Release
30.09.2022

Filmtotaal Recensie

Regie: Anne Fletcher | Scenario: Jen D'Angelo | Cast: Bette Midler (Winifred Sanderson), Sarah Jessica Parker (Sarah Sanderson), Kathy Najimy (Mary Sanderson), Whitney Peak (Becca), Belissa Escobedo (Izzy), Lilia Buckingham (Cassie), e.a. | Speelduur: 103 minuten | Jaar: 2022

Een maand voor de Halloweengekte lanceert Disney de sequel van Hocus Pocus. Een film uit 1993 die destijds door de pers, en ook wel door het publiek, werd uitgespuwd maar met de jaren alsmaar populairder werd. Kort door de bocht maar wel treffend kan je deze film beschouwen als een kindvriendelijke versie van The Witches. Er wordt kwistig met onheilspellende toverspreuken gegooid, maar angstaanjagend wordt het nooit.

Als je de geruchten moet geloven zouden de fans van de originele Hocus Pocus het huis van de muis decennialang hebben gesmeekt om eindelijk eens met een vervolg voor de dag te komen. Disney ging op het verzoek in, maar deed niet eens de moeite om de sequel in de bioscoop uit te brengen en dropte hem gewoon zonder al te veel poeha op zijn streamingdienst. Kwestie van wat extra abonnees vergaren heet dat dan.

alle artikelen (19)

Hocus Pocus 2 Nieuwsberichten