Ook 'Fast & Furious'-fans helemaal door het dolle met nieuwe familielid

Ook 'Fast & Furious'-fans helemaal door het dolle met nieuwe familielid

Maar hun voorkeur gaat wel uit naar een schurkenrol...

Niet lang nadat bekend werd dat Aquaman-acteur Jason Momoa in gesprek was om aan boord te stappen van Fast & Furious 10, bevestigde het officiële Twitter-account deze geruchten.

Zoals bekend, is familie van cruciaal belang in de reeks en niemand is zo gezinsgericht als de Dominic Toretto van franchisekopman Vin Diesel.

Behalve co-star Tyrese Gibson zijn ook de fans grotendeels positief over de casting en sommigen kunnen hun opwinding op social media nauwelijks bedwingen, getuige de meeste reacties.

Hoewel het nog de vraag is of Momoa een vriend of vijand zal spelen (of vijand die vriend wordt), hopen fans een slechterik te gaan zien.

Ook wordt al gekscherend gesproken over dat het tiende deel zich onder water gaat afspelen. Diesel liet in het verleden al eens vallen dat hij een achtervolging met duikboten wel zag zitten, dus waarom niet?

Potentiële titel
Na alle gebruikte titels uit het verleden zoals Fast 5, Furious 6, Fate of the Furious en F9, lijkt er verder nog maar één mogelijkheid voor de aankomende inzending en dat is Fast 10 Your Seatbelt. Eens of oneens?

NieuwsFilm

meest populair